Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
Caplestone Close, Washington
  • Property Details
  • Floorplans
  • Streetview
  • Video Tour

A rare opportunity to rent an immaculate, large three bed property in the popular Caplestone Close in Lambton village, Washington. This house is very well-presented throughout and is walking distance from the local shops and amenities. Off-street, allocated parking directly to the front of the property.

A rare opportunity to rent an immaculate, large three bed property in the popular Caplestone Close in Lambton, Washington. This house is very well-presented throughout and is walking distance from the local shops and amenities. Off-street, allocated parking directly to the front of the property.

Dining Room

Measurements - 14' 8'' x 9' 3'' (4.47m x 2.82m)

Leading off the entrance porch is a large first reception room, ideal for a family dining space or living room.

Wooden laminate to the floor and pale blue neutral paintwork to the walls with a handy under stairs storage cupboard and access through to both the kitchen and the living room. Access to the living room is via double glass paneled doors, which combined with the window overlooking the garden to the front of the property allow natural light to flood the room. This room has a modern feel and an exposed staircase to the upper floor.

Living Room

Measurements - 16' 3'' x 10' 8'' (4.95m x 3.25m)

A room of very generous proportions, following the neutral decor of the dining space with wooden laminate to the floor. This rooms benefits from picture lights, a feature fireplace to the chimney breast wall and double French doors leading out into the rear garden.

Kitchen

Measurements - 9' 3'' x 8' 3'' (2.82m x 2.51m)

A modern kitchen with a range of beech wall and floor units for storage. Stainless steel sink with drainer and mixer tap, integrated gas hob and electric oven and space under counter for additional appliances. Grey composite worktop and wooden laminate flooring.

Utility Room / Downstairs WC

Measurements - 6' 8'' x 6' 6'' (2.03m x 1.98m)

A large utility room leading off the entrance hallway, with WC and wash basin. Counter-top with space underneath for multiple appliances and plumbing for a washing machine.

Master Bedroom

Measurements - 12' 4'' x 10' 8'' (3.76m x 3.25m)

A large master bedroom with new grey carpets and neutral paintwork to the walls. Handy fitted wardrobes.

Bedroom 2

Measurements - 10' 8'' x 10' 7'' (3.25m x 3.22m)

A second double bedroom with new grey carpets and neutral paintwork to the walls.

Bedroom 3

Measurements - 9' 3'' x 8' 2'' (2.82m x 2.49m)

A third double bedroom with grey carpets and neutral paintwork to the walls.

Family Bathroom

Measurements - 9' 3'' x 8' 3'' (2.82m x 2.51m)

Family bathroom comprising a four piece white suite; electric shower in corner cubicle, bath with centre taps, wc with push button flush and vanity wash basin integrated into a beech storage unit.

Externally

To the front of the property is a graveled garden with a tarmac path leading to the front door. Allocated parking directly to the front.

To the rear the property is split into two distinct areas - a wooden deck for alfresco dining and a raised lawned area lain with artificial turf. Both the front and rear outdoor space has been thoughtfully designed for maximum benefit with minimal maintenance.